To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Pet., 20. - ned. 22. 5. 2016

Hostel Punkl, Ravne
Šola Jazz Ravne 2016 

Posebne ugodnosti za udeležence
tekmovanja TEMSIG!

Šola s pričetkom v petek, 20. maja 2016 ob 14. uri, bo tridnevni sklop učenja, zabave in skupnega igranja. Odlični mentorji, spremljevalne zasedbe, večerni koncerti, vrhunski pogoji za delo - vse to za mimimalno ceno. Če obstaja še kak razlog, da se šole ne bi udeležili, nam sporočite!

Mentorji:

Samo Kolar (strokovni vodja šole, pihala), Igor Matković (trobila), David Jarh (trobila), Igor Bezget (kombo zasedbe), Gašper Obšteter (bobni, tolkala)

Spremljevalna zasedba:
Vid Jamnik (vibrafon) (klavir), David Ristič (klaviature), Oskar Kolar (bas)

Jazz Ravne v sodelovanju z:

Komu je šola namenjena:

Šola je namenjena mladini od 12. leta dalje. Potrebno je osnovno obvladovanje instrumenta, poznavanje jazza ni pogoj za udeležbo. Število udeležencev po posameznih programih je omejeno, zato pohitite s prijavami!

 

Kako poteka šola: 

Delo temelji na skupinski igri brez odvečne teorije. Vsi udeleženci dobijo možnost igranja s kombo zasedbami in izkušenimi mentorji - tako preko dneva, kot tudi na večernem koncertu in jam sessionih.

 

Kje poteka šola: 

Nastanitev, del šolanja, sobotni koncert in večerni jam sessioni potekajo v hostlu Punkl. Ostali del izobraževanja poteka na OŠ Prežihovega Voranca v neposredni bližini hostla.

 

Prehrana in nastanitev: 

Nastanitev je organizirana v skupinskih sobah v hostlu Punkl. V hostlu sta organizirana tudi zajtrk in večerja, kosilo pa na OŠ Prežihovega Voranca.

 

Kaj potrebujejo udeleženci: 

Osebni instrument (bobnarji naj kontaktirajo organizatorja), notno stojalo, copate. Imetniki elektronskih instrumentov sami zagotovijo ustrezno ozvočenje lastnega instrumenta.

 

Obvezni program: 

Ga ni! Prideš, se imaš lepo in igraš. Preprosto - brez kompliciranja. Vsak zna, če le hoče. 

 

Mladoletni udeleženci:

Potrebno je pisno soglasje staršev o udeležbi na delavnici. Starši otrok iz oddaljenih krajev lahko po predhodnem dogovoru prenočijo z otroki v hostlu, prav tako lahko zanje organiziramo prehrano. Spremljevalci plačajo nočitve po ceniku hostla Punkl. 

 

Prijavnina:

Prijavnino v znesku 150 € nakažite do 5. 5. 2016 na TRR: 04870-0001761608 pri NKBM.
Prijavnina za prijave po 5. 5. 2016 znaša 160 € in se lahko poravna ob prihodu. Prijavnina vključuje tudi nastanitev v skupinskih sobah in prehrano.

 

Prvouvrščeni iz posamezne kategorije na državnem tekmovanju TEMSIG imajo šolanje brezplačno, vsi ki so se uvrstili na državno tekmovanje, pa imajo 30% popusta na navedene cene. Drugi otrok iz iste družine ima 50% popusta na navedene cene.
 

Prijava:

Prijave sprejemamo do 5. 5. 2016. Prijave s kopijo potrdila o plačilu pošljite na naslov JazzRavne@gmail.com

 

Dodatne informacije:
Strokovni vodja šole - Samo Kolar, tel. (051) 210 067.

 

Med udeleženci delavnice bo izbrana tudi zasedba, ki bo nastopila v spremljevalnem programu 12. Festivala slovenskega jazza na Ravnah na Koroškem oktobra 2016.