28. julija, 2023 Robi Jamnik
Dobrodelni SwinGradec (AUT/AUS/UKR/HUN/JPN/HRV/ITA/SLO)

Dobrodelni SwinGradec (AUT/AUS/UKR/HUN/JPN/HRV/ITA/SLO)

Obiskano
363 363 obiskovalcev si je ogledalo ta dogodek.

Dobrodelni koncertno- plesni dogodek. Zaplešite ali samo prisluhnite našim starim znancem Eddie Luís Swing Orchestra. Vstopnine ni, prostovoljni prispevki pa bodo v celoti namenjeni žrtvam poplav!

Eddie Luís (AUT) – vokal, violina, trobenta, pozavna, tuba; Žan Cesar – trobenta; Salamon Tützkö (HUN) – trobenta; Matthias Bernsteiner (AUT) – pozavna; Alana Macpherson (AUS) – klarinet, saksofon; Marton Papp (HUN) – klarinet, saksofon; Sergej Markov (UKR) – klarinet, saksofon; Nobuo Watanabe (JPN) – klavir; Jernej Vindšnurer – kontrabas; Zoran Šmic (HRV) – kitara; Daniele Schettini (ITA) – bobni; posebni gost Patricija Škof – vokal

Dvanajst glasbenikov iz osmih držav sveta v eni dobrodelni zgodbi: Dobrodelni SwinGradec z Eddie Luís Swing Orchestra. Težko bi v naši širši okolici našli glasbenika, ki se je bolj posvetil swingu, kot pa je to simpatični multiinstrumentalist Eddie Luis. Ničkoliko njegovih zasedb izvaja glasbo polnega zvoka, vesele melodije in sinkopiranega ritma pristno in z izjemnim žarom. Pridite in se poveselite z melodijami z začetka zlate dobe jazza, zaplešite v ritmih, ki so polnili plesne dvorane širom sveta v tridesetih in štiridesetih letih prejšnjega stoletja. Ne plešete? Ni problem – tudi sedišča bodo!

V sodelovanju s Kulturnim društvom SwinGradec.

Foto: Nika Hölcl Praper

Za rezervacijo prosimo, da obiščete: jazzravne@gmail.com

Prosimo, če se registrirate na: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum in ura začetka

sobota, 2. 9. 2023 ob 19:30
 

Lokacija

 

Vrsta dogodka

 

Kategorija

Deli s prijatelji

REZERVACIJE

Za rezervacije ali morebitna vprašanja nam pišite.